gazduire
 Home      Hosting      Domenii      Suport      Data-center      Contact      Despre      SUPEROFERTA!     
gazduire
 
gazduire

O companie cu experienta si cu o buna cunoastere a pietei. O companie completa.
Infiintata in 2004 compania noastra se ocupa de servicii web complete. Oferim solutii de hosting inca de la inceput pentru clientii cu care am lucrat si in alte domenii. In 2006 am hotarat ca este timpul sa facem publica oferta noastra pentru toti cei care considera solutiile noastre ca fiind potrivite pentru nevoile lor.Decizia noastra a fost influentata foarte mult de faptul ca in acesti 2 ani nu am pierdut nici macar un client dintre cei care au apelat la solutia de hosting oferita de noi. Prin intermediul siteului nostru puteti sa optati pentru una dintre aceste solutii.

Nu sunteti cei mai ieftini? De ce as cumpara de la voi?

Nu suntem si nici nu dorim sa fim cei mai ieftini de pe aceasta piata. Modelul nostru de afaceri nu se bazeaza pe solutii ieftine ci pe solutii de calitate. Desi pretul nu este principalul nostru atu va garantam alte facilitati care speram sa compenseze suma platita in plus.Am vrea insa sa va ganditi la cat valoareaza imaginea dumnevoastra ca persoana fizica sau juridica. Diferenta dintre noi si cel mai ieftin furnizor de servicii este probabil sub 10 dolari. Daca considerati ca imaginea dumnevoastra nu valoreaza 10 dolari atunci cu siguranta nu suntem solutia de care aveti nevoie. Din pacate, de obicei, solutiile ieftine nu pot sa aduca viteza, redundanta, spatiu si back-up de care aveti nevoie.

O echipa tanara si aproape de client.
In tot ce facem incercam sa fim cat mai aproape de clientul nostru. Incercam sa cream pentru el toate conditiile de care are nevoie si incercam sa oferim solutii ce acopera nevoile lui.

  gazduire
De ce noi?
Servere performante
Viteza mare de download si upload
O echipa profesionista
Panou de control usor de folosit

Firma:

S.C. Jordan Tech SRL
Bucuresti, Barajul Dunarii nr 8
CUI:R16621403
J40/11864/2004

Contact@myweb-hoster.com
Banca: Raiffeisen Bank
Contact prin SMS:0745.354.233
Fax: 021-340.37.39
urgent@myweb-hoster.com

 
  gazduire gazduire gazduire
gazduiregazduiregazduiregazduiregazduiregazduire